Bel ons van maandag t/m vrijdag: +31 070 213 6312
Onze Partners

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg

Jacco van den Essenburg en Jan Groot

Sociaal ICT onderneming Copiatek heeft bewust gekozen voor een samenwerking met Stichting Burgerinitiatief Woudenberg om diverse redenen.

1. Stichting Burgerinitiatief Woudenberg dient dezelfde doelgroep als Copiatek namelijk duizenden kinderen die leven in armoede. (In Nederland leven 378.000 kinderen in armoede: één op de negen)
2. Stichting Burgerinitiatief Woudenberg onderscheidt zich door landelijk te werken en geen onderscheidt te maken in de leeftijd van de eindgebruiker bij het gebruik van een laptop.
3. Stichting Burgerinitiatief Woudenberg ondersteunt landelijk minima gezinnen.

De impact van de samenwerking tussen Stichting Burgerinitiatief Woudenberg en sociaal ICT onderneming Copiatek resulteert erin, dat landelijk nu honderden leerlingen worden geholpen met een laptop, die anders nog verder achterop zouden raken met hun opleiding. Immers zij hebben niet de financiële middelen om een device aan te schaffen. En ook niet in een isolement belanden. Een win-win situatie.

Copiatek ziet een meerwaarde in de samenwerking met Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in het feit dat deze sociale onderneming een mooie aanvulling is op de diensten van Copiatek. Samenwerken is cruciaal in deze tijd. Stichting Burgerinitiatief Woudenberg verdient uw steun omdat mede door covid-19 de armoede alleen maar oploopt en er landelijk heel veel kinderen en minima gezinnen gebaat zijn met de ondersteuning vanuit Stichting Burgerinitiatief Woudenberg.Burgerinitiatief Woudenberg verdient uw steun om niet alleen tijdens coronatijd meer minima gezinnen te kunnen helpen maar zeker ook de periode hierna.