Aanbieding

Bestellen

Fijn dat u op deze pagina bent.

Hieronder kunt u via het formulier gebruik maken van de aanbiedingen.
Op al onze artikelen heeft u 2 jaar garantie.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via 070 2136312.
€160,92

De computerset

• De PCset is compleet met monitor (grootte tot 24" naar keuze), keyboard, muis en kabels.
• De PC heeft een snelle i5 processor met minimaal 4 GB werkgeheugen en een snelle SSD.
• De set wordt geleverd inclusief de Windows licentie en 2 jaar garantie.
€189,-

De basis laptop

• De laptop is minimaal een core i5 met 4 GB werkgeheugen en minimaal 120Gb SSD opslagcapaciteit.
• De laptop wordt geleverd inclusief de Windows licentie en 2 jaar garantie.
• Perfect voor school
€301,32

De geavanceerde laptop

• De laptop is minimaal een core i5 met 8 GB werkgeheugen en minimaal 240Gb SSD opslagcapaciteit.
• De laptop wordt geleverd inclusief de Windows licentie en 2 jaar garantie.
• Perfect voor voortgezet onderwijs
€160,92

De ChromeBook

• Diverse merken en modellen beschikbaar.
• Perfect voor taalinstituten en inburgeringscursussen
• De laptop wordt geleverd inclusief 2 jaar garantie.
€625,-

De nieuwe laptop

• Dankzij onze nauwe samenwerking met Coolblue leveren wij nu ook de lichte Back-to-School laptop met een accuduur tot 10 uur. 500 Gb opslag, Wifi, Bluetooth, HDMI, Ethernet, USB 3.0, USB Type A.
• Door ons speciaal ingericht voor school. De nieuwe laptop kost €625,- inclusief fabrieksgarantie. Zolang de voorraad strekt.

Fijn dat u op deze pagina bent. Hieronder kunt u via het formulier gebruik maken van de aanbiedingen.
Op al onze artikelen heeft u 1 jaar garantie. Is er een defect ontstaan buiten uw toedoen, dan wordt het artikel gerepareerd of omgeruild. De nieuwe service die wij u kunnen aanbieden, is het verzorgen van de verzending naar uw cliënt toe. Zodra er een laptop klaar is, kunnen wij deze voor u op de post doen. Dankzij ons voorraadbeheer systeem kunt u precies bijhouden welke cliënten er al een laptop hebben ontvangen.Wilt u hier meer informatie over, neemt u dan contact op met het kantoor 070 2136312.U bestelt:

De computerset a €160,92

De PC, dat is een complete set met monitor, keyboard, muis en kabels.


De PC is minimaal een i3 of een i5 of gelijkwaardig met minimaal 4 GB werkgeheugen en 250 GB opslagcapaciteit. De set wordt geleverd inclusief de licentie en garantie.

De basis laptop a €1

De standaard laptop is minimaal een core i3 met 4 GB werkgeheugen en minimaal 120Gb SSD opslagcapaciteit. De laptop wordt geleverd inclusief de licentie en garantie.


De ChromeBook laptop a €160,92

De ChromeBook laptop is een normale laptop die wij ombouwen tot een ChromeBook. Hierdoor kunnen we iets oudere laptops inzetten, die niet meer geschikt zijn voor Windows 10 maar dus wel heel goed bruikbaar voor school. De laptop wordt geleverd inclusief garantie. U kunt deze bestellen door te bellen naar 070-2136312. Vraagt u dan naar onze omgebouwde chromebooks.

De geavanceerde laptop a €301,32

We bieden nu ook een laptop aan waarbij de levertijd korter is en zolang de voorraad strekt. De laptop is nieuwer en sneller. Bovendien gaat de laptop nog langer mee. Het gaat om diverse modellen vanaf de vierde generatie. Standaard geleverd met Windows 10 of 11, 4GB werkgeheugen en 250Gb HDD of 120GB SSD opslagcapaciteit.Wanneer deze laptop (tijdelijk) niet leverbaar is, leveren wij een gelijkwaardige laptop. Een gelijkwaardige laptop bestaat doorgaans uit een upgrade basis laptop voorzien van een SSD schijf.


De nieuwe laptop a €625,

Dankzij onze nauwe samenwerking met Coolblue leveren wij nu ook de lichte Back-to-School laptop met een accuduur tot 10 uur. 500 Gb opslag, Wifi, Bluetooth, HDMI, Ethernet, USB 3.0, USB Type A. Natuurlijk is deze door ons speciaal ingericht voor school. De nieuwe laptop kost €625,- inclusief fabrieksgarantie. Zolang de voorraad strekt. Alle systemen zijn voorzien van Windows 10. Bezorging aan één adres is gratis.Leest u ook onze AVW

Wilt u dat wij de laptops gratis! verzenden aan uw client?
Download u dan bijgaand CSV bestand en vult u deze in met de gegevens van de geadresseerde. Dit is het PostNL format dat wij moeten gebruiken om de pakketten te kunnen versturen.
U kunt een csv bestand niet zomaar openen in Excel. Start eerst excel op, start een nieuw leeg document. Klik op gegevens en dan uit tekst/CSV. Zie plaatje:

Download het sjabloon hier: verzendlijst-format-Copiatek_leergeldSpeciaal voor jou

Wilt u dat wij de laptops gratis! verzenden aan uw client?

Download u dan bijgaand CSV bestand en vult u deze in met de gegevens van de geadresseerde. Dit is het PostNL format dat wij moeten gebruiken om de pakketten te kunnen versturen.U kunt een csv bestand niet zomaar openen in Excel. Start eerst excel op, start een nieuw leeg document. Klik op gegevens en dan uit tekst/CSV. Zie plaatje: