Bel ons van maandag t/m vrijdag: +31 070 213 6312
Onze Partners

UTS Nederland

Plannen om te verhuizen?

Verhuisbedrijf UTS neemt alle zorgen uit handen. Of het nu om een zakelijke, particuliere of internationale verhuizing gaat. Met haar landelijke netwerk is er altijd een UTS vestiging in de buurt. UTS doet meer dan verhuizen. Ook voor project management, opslag & logistiek en archiefdiensten neemt UTS u alle zorgen uit handen. UTS: persoonlijk in aanpak, vindingrijk in oplossingen en toegewijd in uitvoering.

www.uts.nl
UTS is uw partner op weg naar een circulaire en inclusieve economie. Dat is onze missie als het gaat om het invullen van maatschappelijk verantwoord inkopen bij onze opdrachtgevers. Gezamenlijk met onze opdrachtgevers bereiken we een circulaire en inclusieve economie door samenwerking en transparantie in de keten, cirkelende materiaalstromen en de benodigde extra arbeid om materialen weer hoogwaardig in te zetten.

Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen doen we al heel veel: CO2 neutraal verhuizen, inzet van elektrisch vervoer, het 100% compenseren van onze CO2 uitstoot, het inzetten van duurzame materialen en het voeren van een actief beleid voor het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (social return).

http://www.uts.nl/over-uts/mvo/