Ophaaldienst

ICT-apparatuur? Wij regelen het!

Via onderstaand formulier kunt u opgeven wat u door ons opgehaald wilt hebben met uw voorkeursdatum. U krijgt na aanmelding een bevestigingsmail. Zodra we de rit hebben ingepland, krijgt u ook een email. We houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeursdatum, echter het moet voor ons wel te combineren zijn met andere ritten.
Mocht onze planning u niet uitkomen of zijn er speciale instructies, laat het ons meteen weten. We passen de planning aan en u krijgt hiervan per mail een bevestiging.
U kunt meerdere extra adressen invoeren per ingevuld formulier.

Alle datadragers worden gecertificeerd geschoond van data. U kunt hiervan een certificaat krijgen, let op dit sturen we uitsluitend op uw verzoek toe.

Als leverancier/deelnemer bent u verantwoordelijk voor het opstellen van de verwerkersovereenkomst. U kunt deze uploaden indien nodig.

  1. Voor de monitoren geldt: geen CRT schermen (dikke beeldbuis schermen)
  2. Voor de toners geldt: alleen verpakt in doos. Dus geen losse en/of lege tonercartridges. De lege toners moeten naar de milieu straat. Cartridges mogen wel in de printer blijven

Vanwege de gezondheid van de chauffeurs, zet u de spullen alstublieft op de begane grond. Anders bestaat het risico, dat de chauffeur de spullen niet meeneemt.

Fleet of vechicles