Ophaaldienst

U weet het. Sinds 25 mei 2018 is een Verwerkersovereenkomst noodzakelijk. Als leverancier/deelnemer bent u verantwoordelijk voor het opstellen van de verwerkersovereenkomst. Als onze service aan u, kunt u de onderstaande overeenkomst gebruiken. Uw data is bij ons veilig en wordt 100% verwijderd/vernietigd. Bekijk en download het pdf bestand, dat u onder het ophaalformulier vindt. Vult u deze alstublieft in, U kunt de getekende Verwerkersovereenkomst uploaden via het online formulier.

Via onderstaand formulier kunt u opgeven wat u door ons opgehaald wilt hebben met uw voorkeursdatum. U krijgt per email door wanneer wij de rit hebben ingepland.
Mocht dit niet uitkomen of zijn er speciale instructies, laat het ons tijdig weten (5 werkdagen).

Houdt u rekening met de harde schijf (HDD). Standaard worden schijven geformatteerd. Wilt u de data gecertificeerd laten verwijderen, dan zijn hier kosten (3,50) aan verbonden. U krijgt hiervan een certificaat.
U kunt de servers en PC's ook zonder HDD door ons laten ophalen of wij kunnen -de data op- de HDD's vernietigen. Hiervan krijgt u van ons gratis een verklaring van vernietiging, dus geen certificaat.
Kortom waar u ook voor kiest, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wanneer wij na afspraak voor een gesloten deur staan of de afgesproken materialen zijn niet aanwezig, dan zijn we helaas genoodzaakt om de gemaakte kosten in rekening te brengen. De kosten per adres zijn minimaal €150,- exclusief BTW. Het formulier verzend uw data over een beveiligde verbinding via onze andere server.

Mocht u vragen hebben, belt u dan kantoor: 070 2136312

U vindt een download knop in de onderste balk
Verwerkersovereenkomst-Copiatek-versie-september-2019