Ophaaldienst

Via onderstaand formulier kunt u opgeven wat u door ons opgehaald wilt hebben met uw voorkeursdatum. U krijgt na aanmelding een bevestigingsmail. Zodra we de rit hebben ingepland, krijgt u ook een email. We houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeursdatum, echter het moet voor ons wel te combineren zijn met andere ritten.
Mocht onze planning u niet uitkomen of zijn er speciale instructies, laat het ons meteen weten. We passen de planning aan en u krijgt hiervan per mail een bevestiging.
U kunt meerdere extra adressen invoeren per ingevuld formulier.

Standaard worden schijven geformatteerd. Wilt u de data gecertificeerd laten verwijderen, dan zijn hier kosten (3,50) aan verbonden. U krijgt hiervan een certificaat.

Als leverancier/deelnemer bent u verantwoordelijk voor het opstellen van de verwerkersovereenkomst. U kunt deze uploaden indien nodig.

  1. Voor de monitoren geldt: geen CRT schermen (dikke beeldbuis schermen)
  2. Voor de printers geldt: geen cartridges aanwezig
  3. Voor de toners geldt: alleen verpakt in doos. Dus geen losse tonercartridges, maar ook geen lege. De lege toners moeten naar de milieu straat en deze mogen wij niet vervoeren!
Vanwege de gezondheid van de chauffeurs, zet u de spullen alstublieft op de begane grond. Anders bestaat het risico, dat de chauffeur de spullen niet meeneemt.