St Burgerinitiatief Woudenberg

Jacco-en-Jan

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o. en Copiatek kiezen voor samenwerken.

Wat voor vele gezinnen normaal is, is dat ze de benodigde schoolspullen kunnen aanschaffen.
Veel ouders met kinderen hebben niet voldoende geld voor deze uitgaven!!! Ze moeten het doen met gebruikte pennen en oude schriften. Een laptop of computer zou dan meer dan welkom zijn.
Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o. heeft in sociaal onderneming Copiatek een betrouwbare partner gevonden, die zorgt dat leerlingen met een goed werkende laptop naar school kunnen of juist thuis kunnen werken.

Hierdoor zullen zij ook geen achterstand meer oplopen en de kinderen kunnen dan gewoon mee doen in hun sociale netwerk.
Zij hebben niet om deze situatie gevraagd, waar ze in zitten. En zeker in de huidige moeilijke tijd kan het iedereen overkomen. Wij kunnen hulp bieden aan deze kwetsbare groep.
Copiatek is ook partner van diverse andere partijen en heeft de afgelopen jaren al duizenden leerlingen door het gehele land geholpen. Samen komen we verder.

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o. is opgericht om de (verborgen armoede) in Woudenberg en Scherpenzeel e.o. te bestrijden en een fijner leven te geven aan iedereen die onder de armoedegrens leeft.
Ze werken nu zelfs landelijk als intermediair en vinden het belangrijk dat ieder kind hun opleiding kan afronden vanuit hun eigen kracht en kunnen.
Zij zien het als hun missie, om middels hulp van welwillenden, deze gezinnen met kinderen, alleenstaanden en ouderen een kans te bieden.
Iedereen heeft het recht op een onbezorgd leven met uitzicht op een kansrijke toekomst.