Bestelling Vrijwilligers

Vrijwilligers maken het verschil. Wij maken het verschil voor vrijwilligers.

Fijn dat u op deze pagina bent. Hieronder kunt u via het formulier van uw aanbieding gebruik maken.

U bestelt:

De computerset

HP-Compaq-8000De PC, dat is een complete set met monitor, keyboard, muis en kabels.
De PC is minimaal een HP SFF Core2Duo of gelijkwaardig met minimaal 4 GB werkgeheugen en 250 GB opslagcapaciteit. De set wordt geleverd inclusief de licenties en garantie.

De basis laptop 

laptop-2De standaard laptop is minimaal een core i3 of i5 Core2Dual met 4 GB werkgeheugen en 160 GB opslagcapaciteit. De laptop wordt geleverd inclusief de licenties en garantie.

De geavanceerde laptop 

Hp-elitebook-820-g1-core-i3-4010u

  • We bieden nu ook een laptop aan waarbij de levertijd korter is en zolang de voorraad strekt. Wij kunnen deze laptop doorgaans leveren binnen 10 dagen. De laptop is nieuwer, kleiner, lichter en sneller. Bovendien gaat de laptop hierdoor ook nog langer mee. Het gaat om de HP Elitebook uit de vierde generatie. Standaard geleverd met Windows 10, 4GB werkgeheugen en 250GB opslagcapaciteit. De compacte vormgeving maakt het makkelijker mee te nemen.
  • Wanneer deze laptop (tijdelijk) niet leverbaar is, leveren wij een gelijkwaardige laptop. Een gelijkwaardige laptop bestaat doorgaans uit een upgrade basis laptop voorzien van een SSD schijf.
  • Dankzij de samenwerking met Coolblue kunnen we vaak een mix leveren met zeer jonge laptops.

De nieuwe laptop

Dankzij onze nauwe samenwerking met Coolblue leveren wij nu ook de lichte Back-to-School HP 15-da0920nd laptop met een accuduur tot 10 uur. 500 Gb opslag, Wifi, Bluetooth, HDMI, Ethernet, USB 3.0, USB Type A. Natuurlijk is deze door ons speciaal ingericht voor school inclusief de licentie voor MS Office 2010. De nieuwe laptop kost €499,- inclusief fabrieksgarantie. Zolang de voorraad strekt. Deze laptops kunnen we leveren dankzij de samenwerking met Coolblue.

Alle systemen zijn voorzien van Windows 10 en MS Office 2010 Business. Bezorging aan één adres is gratis.
Leest u ook onze AVW